Welkom bij de website Pinkstershow Kynologenclub Arnhem e.o.

Op 19 & 20 mei 2024 organiseert Kynologenclub Arnhem & Omstreken De Pinkstershow in de Evenementenhal Gorinchem. Over de twee dagen verdeeld verwachten wij ca. 2000 honden, voornamelijk uit Nederland, België en Duitsland. Wij verwachten vele bezoekers die naar de keuringen van de honden komen kijken en natuurlijk ook hun inkopen komen doen.

U bent als standhouder van harte welkom. Ons aanbod voor de “Pinkstershow” is:

  1. Een standplaats (van minimaal 3 meter breed) voor de prijs van € 95,00 (excl. BTW) per 3 m2 (minimale afname 6 m2). Op aanvraag zijn er enkele plaatsen beschikbaar met een diepere standruimte.
  2. Elektriciteitsaansluiting is indien gewenst mogelijk, de kosten bedragen € 87,50 (excl. BTW) per 230V / 16A aansluiting, u dient zelf te zorgen voor de bekabeling.
  3. Op verzoek is er WIFI beschikbaar, de kosten hiervoor dienen rechtstreeks aan de Evenementenhal te worden voldaan.

Wij willen voor onze exposanten en bezoekers een grote diversiteit aan stands bieden, dus vraag uw ruimte snel aan. Let wel: vol is vol.

Tevens bieden wij u de mogelijkheid een advertentie (zwart-wit) in de catalogus te laten plaatsen. De prijs voor een halve pagina is € 40,00 (excl. BTW) en voor een hele pagina € 75,00 (excl. BTW).

Voor eventuele vragen omtrent beschikbaarheid van standruimte op de “Pinkstershow” te Gorinchem kunt u per e-mail contact opnemen met Tim den Ouden: standhouders@pinkstershow.com.

Book your tickets

English