Op 31 mei en 1 juni 2020 organiseert Kynologenclub Arnhem & Omstreken haar rashondententoonstelling de “Pinkstershow” met toekenning van het CAC / CACIB in de Evenementenhal Venray. Over de twee dagen verdeeld verwachten wij ca. 1.600 honden, voornamelijk uit Nederland, België en Duitsland. Wij verwachten vele bezoekers die naar de keuringen van de honden komen kijken en natuurlijk ook hun inkopen komen doen.

U bent als standhouder van harte welkom. Ons aanbod voor de “Pinkstershow” is:

  1. Een standplaats (van minimaal 3 meter breed) voor de prijs van € 95,00 (excl. BTW) per 3 m2 (minimale afname 6 m2). Op aanvraag zijn er enkele plaatsen beschikbaar met een diepere standruimte.
  2. Elektriciteitsaansluiting is indien gewenst mogelijk, de kosten bedragen € 87,50 (excl. BTW) per 230V / 16A aansluiting, u dient zelf te zorgen voor de bekabeling.
  3. Op verzoek is er WIFI beschikbaar, de kosten hiervoor dienen rechtstreeks aan de Evenementenhal te worden voldaan.

Wij willen voor onze exposanten en bezoekers een grote diversiteit aan stands bieden, dus vraag uw ruimte snel aan. Let wel: vol is vol.

Tevens bieden wij u de mogelijkheid een advertentie (zwart-wit) in de catalogus te laten plaatsen. De prijs voor een halve pagina is € 40,00 (excl. BTW) en voor een hele pagina € 75,00 (excl. BTW).

De 3 daagse stands kunnen uitsluitend op vrijdag 29 mei 2020 tussen 09:30uur en 17:00uur worden opgebouwd, hiervan kan niet worden afgeweken. Voor eventuele vragen omtrent beschikbaarheid van standruimte op de “Pinkstershow” te Venray kunt u per e-mail contact opnemen met Tim den ouden: standhouders@pinkstershow.com.