Welkom bij de website Pinkstershow Kynologenclub Arnhem e.o.


Inschrijven is mogelijk van 1 januari 2024

Voor de inschrijvingen maken wij gebruik van OnlineDogShows. Door te klikken op bovenstaande afbeelding komt u op de inschrijfpagina terecht. 

Uw inschrijving is alleen geldig als u via OnlineDogShows inschrijft en direct betaalt. Contante betalingen zijn niet mogelijk.
Indien u problemen ondervindt met het inschrijven, kunt u contact opnemen met het secretariaat. Zij kunnen u verder helpen.

Bij inschrijving stemt u in met het feit dat uw gegevens in het kader van de Wet Bescherming Persoonsgegevens worden vastgelegd ten behoeve van de tentoonstelling zelf, de kampioenschappen en de partners, alsmede ten behoeve van activiteiten van de Raad van Beheer.

Op de show worden foto’s gemaakt. Het kan dus zijn dat u of uw familieleden op de foto komen. Middels inschrijven voor de show stemt u in met het feit dat wij uw foto voor onze website mogen gebruiken.
Merkt u dat u wordt gefotografeerd, en wilt u dat de foto eventueel niet wordt gepubliceerd, dan kunt u dat direct aan de fotograaf melden. Indien uw foto uiteindelijk wel is gepubliceerd op onze website, en wilt u dit toch niet dan kunt u een verzoek tot verwijdering van de foto mailen aan website@kynologenclubarnhem.nl.

Prijzen

Book your tickets

English