De pinkstershow 2019 heeft inmiddels plaatsgevonden. 

 

Via deze pagina wordt u te zijner tijd op de hoogte gehouden van de inschrijftermijn en tarieven voor de Pinkstershow in 2020.

 

Inschrijving verplicht tot betaling van het inschrijfgeld!
Inschrijven kan alleen via www.Onlinedogshows.eu
Betalingen dienen direct met de inschrijving te worden voldaan met de betaalmodule in het inschrijf systeem. Indien u dit niet doet bent u niet ingeschreven.
De organisatie kan ook niet zien dat u een poging tot inschrijven heeft gedaan. Contante betalingen op de show zijn hierom niet mogelijk. 

Indien u problemen ondervindt met het inschrijven kunt u contact opnemen met het secretariaat, zij kunnen u verder helpen.

Bij inschrijving stemt u in met het feit dat uw gegevens in het kader van de Wet Bescherming Persoonsgegevens worden vastgelegd ten behoeve van de tentoonstelling zelf, de kampioenschappen en de partners, alsmede ten behoeve van activiteiten van de Raad van Beheer.

Op de show worden ook foto’s gemaakt. Het kan dus zijn dat u of uw familieleden op de foto komen. Middels inschrijven voor de show stemt u in met het feit dat wij uw foto voor onze website mogen gebruiken.
Merkt u dat u wordt gefotografeerd, en wilt u dat de foto eventueel niet wordt gepubliceerd, dan kunt u dat direct aan de fotograaf melden. Indien uw foto uiteindelijk wel is gepubliceerd op onze website, en wilt u dit toch niet dan kunt u een verzoek tot verwijdering van de foto mailen aan website@kynologenclubarnhem.nl.