Welkom bij de website Pinkstershow Kynologenclub Arnhem e.o.

Overlijden Evert Wieldraaijer

In memoriam Evert Wieldraaijer

Op 11 december 2018 is onze oud-Voorzitter en ere-Voorzitter Evert Wieldraaijer op 88 jarige leeftijd overleden.

In vele opzichten heeft Evert voor onze Kynologenclub Arnhem & Omstreken veel betekend, o.a. onze huidige schitterende accommodatie en Evert was de grondlegger van onze Pinkstershow.
Evert was Rasgroepkeurmeester voor FCI groep 1 en 2 en was een belangrijke ambassadeur voor de Nederlandse Kynologie. Evert heeft als voorzitter van de VKK (Vereniging van Keurmeesters op Kynologisch Gebied) zich zo’n 15 jaar geleden samen met zijn team ingezet voor de vernieuwing en verbetering van het opleidingen- en examenbeleid van exterieurkeurmeesters in Nederland. Evert was een graag geziene keurmeester en mentor voor veel fokkers en keurmeesters. Evert was Lid in de Orde van Oranje-Nassau, drager van de Gouden Erespeld en de Gouden Draagpenning van de Nederlandse Kynologie.
Wij, als organisatoren van de Pinkstershow, zijn Evert heel veel dank verschuldigd voor zijn enorme inzet en belangrijke bijdrage aan het mede vormgeven van onze show. Om Evert te blijven herdenken hebben we, met instemming van Evert, de “Evert Wieldraaijer Bokaal” ingesteld voor de “Best in Show” hond.

Evert, Bedankt! De Pinkstershow zal je missen!

 

 

 

Print your tickets

English